Csabi

#CEO

Sziasztok! Juhász Csabi vagyok, a Z2H megálmodója. Mindig is vonzottak a sportok és a megmérettetések, és így a videójátékokat is gyorsan megkedveltem. Szeretném, ha hazánkban is széles körben elterjedne a csapatban való, online játék iránti rajongás, mert én abban hiszek, hogy az így születő közös lelkesedés sok ember világát szebbé teheti.
Szeretek sportolni, társasozni, ismerkedni, és az Idézők Szurdokának is gyakori látogatója vagyok. Remélem, hogy az utunk során egyszer-egyszer összefuthatok Veled is!

Sanyi

#Pszichó

Sziasztok! Kapitány Sanyi vagyok, a Zero2Hero pszichós tartalmaiért felelős tagja.
A munkám során a pszichológia elméleteit szeretném gamerek számára is elérhetőbbé, befogadhatóbbá tenni. Az általam szervezett foglalkozásokon igyekszem barátságos, társalgásra alkalmas légkört teremteni, hogy együtt eredhessünk a jobb játékossá válás titkainak nyomába.

Tibcsi

#Editor

Sziasztok Tibi vagyok a Z2H grafikusa és vágója, igy minden ilyen anyag a social oldalunkon hozzám köthető, legyen az Youtube, Tiktok, vagy Facebook.
Szeretem ezeket elkésziteni, és igyekszem fejlődni is hogy jobb tartalmakat készitsek. A játékok terén az FPS-ek a szivem csücskei már gyerekkorom óta.COD2-vel kezdtem előszőr multiplayer karrierem, de azóta volt már CS 1.6, CS:GO most pedig a Valorant.

Dávid

#MDM

Sziasztok, Dávid vagyok a Z2H LoL csapatának a kapitánya. Igyekszek abban segíteni az egyesületnek amiben csak tudok, például a videók szövegének megírásában vagy a kérdéseiteknek a megválaszolásában. Season 2 óta lelkesen játszok ezzel a csodálatos játékkal és gyűjtöm a tapasztalatot, amit a LoL-os képzéseink során próbálok majd minél sikeresebben átadni nektek.

[instagram-feed]