Coachok

Alább láthatjátok a 1on1-ra bérelhető edzőink listáját, Discord szerverünkön keresztül elérhetitek bármelyiküket. Bátran vegyétek fel velük a kapcsolatot.

Crazysound

#CS15

Sziasztok! Norman vagyok z2h valorant edzője. Számos belföldi és külföldi nevezetes csapat vezetőedzője voltam a játék megjelenése óta. Tapasztalatom a csapatok edzésétől egészen az ``1on1 coaching`` témáig is kiterjed. A képzéseink során arra fogunk törekedni közösen , hogy az adott céljainkat elérjük és további célokat tűzzünk ki magunk elé. Egyéb tapasztalatokat is szívesen megosztok veletek a profi esport témában.

crazy2
threshpng

Speedy

#Spdy

Sziasztok, Balázs vagyok a z2h LoL csapat supportja! Kevés verseny tapasztalatom van, de annál több soloq tapasztalatom, hiszen már season 5 óta supportolok. Az elmúlt évben eunen Grandmaster voltam, idén pedig westen elértem a Master rankot. A játékban nagyon jó a mentálom, ebben és a játékban nyújtott teljesítétmény növelésben is tudok segítséget nyújtani.

Máté

#MDR

Hali, Máté vagyok a Z2H midlanere. Season 3 körül kezdtem lolozni, viszont csak 2-3 éve döntöttem úgy hogy komolyabban veszem a soloqueue-t, meg magát a játékot, így sikerült eljutnom Eune-n d1-be, euw-n d2-be. A tanítási stílusomat türelem és alaposság jellemzi, mivel a játékba sok gondolatot fektetek, ezért azt oktatoi szinten is át tudom adni. A gameplayek elemzésén kívül a játékstílussal kapcsolatos tippeket és fejlesztéseket is várhatsz tőlem egy baráti és jó hangulatú óra keretein belül. Ha ezek alapján szimpatikusnak találsz keress bátran és örömmel segítek fejlődni a játékban!

[instagram-feed]